sunnuntai 5. marraskuuta 2017

Tervetuloa...

Oijärven tapahtumat - sivuille! Tänne päivitellään tapahtumien päivämääriä sekä muita juttuja tapahtumista ja Oijärvestä. 

Tämä sivusto/blogi kehiteltiin sen takia, kun moni ei ole 
Facebookissa, minne yleensä päivitellään tapahtumien päivämääriä. Tänne saadaan myös laajemmin kerrottua itse tapahtumista sekä muista ajankohtaisista asioista! Jos kuitenkin olet Facebookissa, niin kannattaa ehdottomasti liittyä oikeassa reunassa olevien linkkien kautta oijärveläisten erilaisiin Facebook-ryhmiin. Oikeasta reunasta löytyy myös linkkiä Oijärven kyläkaupan sivuille, mistä kannattaa myös käydä tykkäämässä.
Sivuilta löytyy erillinen tapahtumakalenteri-osio, jonne päivämäärät sekä muu info tapahtumista päivitetään. Etusivulle ilmestyy pidempiä kirjoituksia. 

Tapahtumakalenterin vieressä on myös Lukijanurkkaus-osio, joka on tehty lukijoita varten. Sinne jokainen saa halutessaan laittaa kommenttia nimettömänä tai sitten nimellisenä. On mahtava kuulla muistoja, kun monet ovat käyneet viimeksi Sampolassa monia vuosia sitten.

Yhteystiedot -sivulta löytyy yhdistyksien vastuuhenkilöiden puhelinnumerot.

Blogiin voi liittyä viralliseksi lukijaksi, tai sitten sivua voi lukea myös ilman liittymistä. Kertokaahan eteenpäin tästä sivusta, niin saadaan kaikille tieto blogin olemassaolosta! Ei muuta kuin tervetuloa käymään Oijärven tulevissa tapahtumissa :)

Ei kommentteja: